ADVERTORIAL

Een Gloednieuwe Draagbare AC Zorgt Ervoor dat de Zomerhitte als een Briesje Voorbij Gaat…

HeatWave Alert: Dit is de veiligste manier om koel te blijven tijdens de volgende warmste dagen van de zomer!
01/06/2023 | Kevin Marx

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Maakt de zomerhitte je gek? Kijk je naar je elektriciteitsrekening als de temperatuur in je kamer daalt?

Maak je geen zorgen meer. Deze Europese gadget is hier om je te koelen, je geld te besparen en de concurrentie te verdrijven, en het is allemaal uit de concurrentie.

Zomer 2020 is ruw. De temperaturen zijn hoog en iedereen zit vast binnenshuis, kijkend naar hun geldverbranding om ze koel te houden, of verdraag het met zweet en gestroopte tanden. En het is letterlijk nog maar net begonnen. De heetste tijden van het jaar liggen nog voor ons en er lijkt geen hoop te zijn.

Maar wat als we je vertellen dat er een derde manier is? Een manier om het koel te houden, en schone frisse lucht te ademen, allemaal zonder dat er ook maar iets met het stopcontact verbonden is? Deze nieuwe draagbare AC is op de markt en we onderzoeken waarom de mensen hem op de kop tikken.

Europese Gadget van het Jaar 2020?

Dit opmerkelijke kleine doosje heet de CoolAir. Een product van de Duitse techniek dat de vertederende bijnaam “Bloop” al heeft verdiend door de vele klanten en dat nu al helpt om af te koelen en schoon te ademen.

Met een aantal indrukwekkende innovaties op het gebied van draagbare koeltechnologie zet het de nieuwe maatstaf voor hoe compact, stil, krachtig en energiezuinig het is en wordt het aangevuld met filters om de lucht te zuiveren.

De CoolAir is zo eenvoudig te bedienen en te onderhouden dat het gemakkelijk te zien is waarom het de nieuwe favoriete zoon van Europa is, die menig kamer en portiek van Lissabon tot Boekarest versiert en koelt, en dat alles voor een prijs waar iedereen alleen maar van kon dromen afgelopen zomer.

De testrit:

Het eerste wat ons raakte is hoe klein en licht het was. Minder dan 2 pond als het niet gevuld is met water. Hij heeft ook een handvat, dus we hebben hem gewoon overal mee naartoe genomen, van kamer naar kamer, en omdat hij werkt op zijn krachtige 200mAh accu, blies hij de hele tijd lucht.

We waren in eerste instantie sceptisch over zijn kracht, vanwege zijn grootte, maar het enige wat je hoeft te doen is de “Rapid Cooling” modus aan te zetten om dit kleine monster te laten beginnen met het pompen van 2,7 m/s koele, schone lucht! En dat alles zonder dat het op een stopcontact is aangesloten!

De CoolAir heeft echt indruk op ons gemaakt:

Krachtige 200mAh accu – Genoeg voor maximaal 8 uur koeling, met type C USB-oplading. (Snelle oplader inbegrepen in de doos)

Grote watertank van 300ml – Deze kan tot 8 uur meegaan

Heel Stil. Letterlijk met hem geslapen als een baby.

3 Ventilatorsnelheden

Verstelbare bladen voor aanpassing van de luchtstroom

Functies als luchtbevochtiger

Werkt zowel als een luchtkoeler als een gewone ventilator

Verlicht Allergiesymptomen – Als u last heeft van gevulde sinussen, stof- of pollenallergie, kan de CoolAir u zich beter laten voelen

Draadloze werking

Zeer aangename meerkleurige verlichting – U kunt uw draagbare AC afstemmen op de sfeer in de kamer.

Geavanceerde luchtfilter – Filtert stof, pollen en andere ergernissen effectief uit.

Mijn toestel kwam vooral goed van pas omdat ik een zeer stoffige slaapkamer heb, de filters kunnen nogal wat maanden meegaan, en als je een vervanging nodig hebt, spring dan gewoon op de officiële website om een andere te krijgen. De andere leden van het team vonden allemaal functies om verliefd op te worden. Van het gebruik van de verstelbare LED-verlichting als leeslampje, tot de draagbeugel waarmee je hem aan de kleerhanger kunt ophangen!

99% van de gebruikers beveelt de CoolAir aan bij hun vrienden en familie

"Ik huur een appartement en ik heb NIET het geld om een grote AC-unit te installeren en te betalen om te werken. Ik dacht dat ik gedoemd zou zijn om mijn grote en zeer luide metalen ventilator voor altijd te gebruiken, maar toen vertelde een vriend me over deze kleine Bloop, en ik werd meteen verliefd. Hij volgt me nu overal."

"We hebben een grote standaard AC in de woonkamer, maar het was nooit genoeg om het hele huis te koelen, dus meestal sliepen we gewoon in de hitte of openden we de bank als bed in de zomer. We zochten en zochten naar een oplossing die ons geen fortuin zou kosten en stuitten op deze draagbare AC. De eerste werkte zo goed dat we voor elk lid van de familie hebben gekocht!"

"God, ik heb zo veel last van allergieën en het zou het alleen maar erger maken als ik een ventilator in mijn kamer zou zetten om het op te blazen! Ik was op zoek naar luchtfilters online en vond deze kleine jongen! Nu kan ik zowel ademen als koel blijven! Bedankt!"

Hoeveel kost de CoolAir Cooler?

Het gebied waarvan we dachten dat het een probleem zou zijn, is de prijs. Immers, Duitse techniek, zelfs als het wordt geassembleerd in een Chinese fabriek, is niet goedkoop, toch? Het blijkt dat we het mis hadden.

De normale prijs van de CoolAir is slechts 179€. Een verrassend lage prijs. Meer dan de moeite waard en zeker goedkoper dan een of andere grote, dikke standaard AC-unit. Maar toen kwamen we er ook achter dat het bedrijf de verkoop van het product viert met een verbazingwekkende 50% korting op de verkoop plus gratis levering! U kunt een van deze producten krijgen voor slechts 89€!

We konden niet samenvatten met woorden hoeveel we van dit apparaat hielden. Dat kunnen we wel, we hebben er net een hele recensie over geschreven, maar echt, we zijn absoluut voor de CoolAir gevallen! En met de geweldige verkoop, kunnen we echt niets anders doen dan je te vertellen dat je er een moet pakken voordat ze op zijn!

Klik hier om te zien of de CoolAir Promotie nog steeds live is >>

Conclusies: Is de CoolAir een koopje waard?

Totale waardering

4.9/5

4.9/5
Gebruiksgemak
97%
Specificaties
99%
Waar voor uw geld
99%

Als je hier direct overgeslagen hebt, zeggen we je gewoon JA. 100%. Als je geduldig de recensie hebt doorgenomen om hier te komen, zeggen we je gewoon JA. 100%.

Als je wilt genieten van een koele frisse zomer, waar je ook gaat of in welke hoek van het huis je ook zit, aarzel dan niet, de CoolAir is absoluut de moeite waard. Je koopt er uiteindelijk ook 3 voor je gezin.

Hoe kom je aan een CoolAir?

Nu je weet hoe geweldig het is, hier zijn de eenvoudige stappen om van de zomer te genieten:

    1. We raden je aan om een origineel apparaat te krijgen van de officiële website hier.
    2. Zet het aan en adem de koele schone lucht in.

SPECIALE PROMOTIE: Voor een beperkte tijd, krijg 50% korting en gratis verzending!

OPMERKING: CoolAir is ALLEEN BESCHIKBAAR vanaf de officiële website.